~Free

LOL- przyleciałem. Nie powiem żebym był zachwycony, ale biorąc pod uwagę przychody zysk jest jak najbardziej ok. Teraz powstaje pytanie czy rzeczywiście zawrą inne umowy licencyjne, czy będą jechać tylko na tej jednej. Przy takich zyskach mogę im dać kredyt zaufania.

Poza tym podniesiono opłatę licencyjną niedawno, było o tym w ESPI, no to zobaczymy jak to wpłynie na zyski w przyszłym kwartale.

Ja dobrze wiedziałem co ty będziesz wypisywał tutaj, dlatego pytałem się Ciebie przed raportem jaki według Ciebie będzie dobry a jaki zły raport, bo byłem pewien że każdy wynik gorszy od IQ 2023 roku będzie dla Ciebie wodą na młyn. Jakoś się szczególnie nie zawiodłem:)

P.S.
W IQ 2022 roku na który się powołujesz było "tylko" 914 tys. zysku. To tak na marginesie tej katastroficznej narracji. Jak rozumiem wtedy też wyprzedawali majątek? Albo w IIIQ 2023 roku gdzie zysk był w granicach 414 tys. (dla porównania w IIIQ 2022 roku było 2,1 mln).

Całościowo ocenię nowy model po wszystkich czterech kwartałach. Jak będzie stabilnie cały czas 800 tys. to tragedii nie ma, a jak się okaże że nie ma stabilizacji w zyskach no to będzie kiepsko.

P.P.S.
Tak jak pisał kolega wyżej nie podoba mi się ich rozdrabnianie na jakieś lipne projekty poboczne typu aplikacje quizowe. Niech lepiej szukają chętnych na licencje, a jak programiści nie maja co robić to niech rozszerzą zakres prac w ramach licencji (chyba na to już wpadli bo było o tym ESPI niedawno).

Reasumując jakiś mega zadowolony nie jestem, no ale w okolicach 18 zł pod skup mogę coś dobrać jak się znajdą chętni do zrzutów.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.