~Brzęczyszczykiewicz

Otóż merytorycznie to drugie imię mojego drugiego bieguna który czas od czasu się uaktywnia. Przejdę natomiast do mojego snu. Otóż śniła mi się butelka z piwem które wypiłem a następnie butelka wypełniła się woda która wylałem. Zauważyłem że butelka ponownie się napełniła tryskając obficie i tak kilkukrotnie. Pokazywałem czarodziejska butelkę wszystkim ale Ci którzy to ujrzeli uciekali w popłochu. Gdy zaniosłem butelkę na plebanię ludzie tam znajdujący się wyciągnęli łapska do butelki i ta pękła,rozbiła się . Któryś z nich zapchał butelkę szmatką.... Zapewne jest to spowodowane moim agresywnym podejściem i tryskająca woda jest symbolem tych wszystkich emocji. Natomiast zdarzenia które wydarzyły się potem mną wstrząsnęły. Najpierw rozbił się kubek ,a potem z szafki nad okapem spadła pokrywka rozbijając płytę elektryczna co jest równoznaczne z obciążającymi mnie kosztami jej wymiany. Wcześniej pod umywalką naprawiałem cieknące kolanko Jak to się ma do tego forum ? Otóż jestem biedniejszy o koszt wymiany płyty. Dziękuję dobranoc. Z poważaniem

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.