Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ale jakie tu jest meritum? Mogę słuchać a) leszcza, który przyznał się że ma stratę 30% i twierdzi, że nie ma akcji b) patrzeć co robi Fundusz inwestycyjny, który profesjonalnie gra na giełdzie. Wybór jest prosty. A smutne życie to ma ktoś kto stracił hajs i sarka na forum spółki, której akcji ponoć nie ma to akcjonariuszy życząc im też strat. Taki mały zawistny ludek Jarko. O tym, że razem z kolegami nie macie pojęcia o prowadzeniu biznesu i podniecacie się stratą to już nie wspomnę. HR się jeszcze nie zwrócił, ale inwestor dalej pcha hajs w porty na konsole. I znowu mogę słuchać leszcza co ma stratę 30%, a kupował kota w worku, bo przecież taki jest ogarnięty. Albo mogę patrzeć co robi inwestor. Więc dziękuję za powodzenia. Ze swojej strony życzę znalezienia jakiegoś celu w życiu oprócz bycia leszczem i jęczenia innym leszczom.