Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2024-05-11 o godz. 12:39 ~Betonstal napisał(a):
> Będziesz się śmiał baranim głosem , infa poufne ujawnił, pewnie chciałeś tanio kupić i dlatego info ujawniłeś, bądź uważny, staraj się być szczesliwy , uszy masz przezroczyste wiec koniec synku pisania .
Synka to sobie szukaj, wśród takich jak ty naganiaczy i naciągaczy. Jeśli wiesz o jakimś popełnionym przestępstwie, to twoim psim obowiązkiem w myśl artykułu 240KK jest powiadomienie o nim organów ścigania, jeśli natomiast fałszywie te organa powiadomisz to w myśl artykułu 238KK
Kto zawiadamia o przestępstwie, lub o przestępstwie skarbowym organ powołany do ścigania wiedząc, że przestępstwa nie popełniono, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Dodatkowo pozwany zostaniesz na drodze postępowania cywilnego. I nie pomoże tutaj "jo nie wiedzioł" "wydawało mi się" "ja to wszystko w dobrej wierze" Zwłaszcza że zostałeś właśnie uprzedzony. A jeśli będziesz próbował się zasłaniać kolokwialnie pisząc "żółtymi papierami" (które z dużą dozą prawdopodobieństwa posiadasz) lub inną chorobą, to w ślad za wnioskiem karno-cywilnym skierowany zostanie wniosek o twoją obserwację psychiatryczną w ośrodku zamkniętym. Mam wiedzą, umiejętności i możliwości żeby takie postępowanie przeprowadzić, więc radzę ci się zastanowić zanim znowu zaczniesz wypisywać w necie głupoty i groźby, które są owocem twojej chorej wyobraźni.