Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Sam widzisz co się dzieje ,to moje przewidywanie od dawna że jedziemy na 8.pln. może się niestety sprawdzić.Wcale się z tego powodu nie cieszę bo mam" troszkę" w portfeliku.Dobrze że w miedzyczasie sprz/k. bo lipa by była a tak nie jest żle.Wszystko się może zdarzyć w każdej chwili.Na wid.leży na kup.niecale 700.sztuk.+ukryte np.2000.szt. ? Jeżeli będzie leciał pon.8.pln. będę zmuszony dokupywać.Zobacz że nikt kompletnie po tak niskiej cenie NIE! bierze-bo nie mają kasy-piszą tylko głupoty i koniec.W tam.tyg. dobrałem 279.sztX 8,50.pln. bo też nikt nie brał-tragedia! K............sam też wszystkiego nie kupię bo mam jeszcze sporo innych akcji i też musze dokupywać jak cena spada.Długoterminowo uważam że to B.dobra inwestycja i nie ma się czego bać-jeżeli ktoś kupuje po cenie 8,50-9,30.pln.Pozdrawiam-będzie kiedyś troche lepiej.