Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak to wygląda. Tylko trochę ryzykowny scenariusz, ale chyba wezmę jeszcze ze 100k akcji, jak tylko jakąś promocję panikarze zrobią jutro :-)
Bo rzeczywiście, jeśli LC zniknie z akcjonariatu, to w ten sposób odzyskamy Ukrainę, a tam naprawdę szykuje się piękny zarobek.
Szkoda chłopa, w sumie ja jako akcjonariusz Getinu nie mogę narzekać, zarobiłem dzięki niemu kupę kasy, jako akcjonariuszy nigdy nas nie skrzywdził. No bez jaj, ile tych dywidend już było? 1 zł, 60 groszy, 27 groszy, a akcje brałem po 40-50 groszy, i dalej są po 50 groszy, a jak nie stracimy teraz IBU i będzie rosła tak jak teraz, to za 5 lat mogą tu wyceny po 50 zł wrócić....