Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
> Czyli twierdzisz, że chłopaki z MegaPixel biorą pensje co miesiąc, nic nie robią, i na dodatek żądają jeszcze pożyczki od Spółki matki, aby dalej nic nie robić? Nie napisałem że nic nie robią, nie wypowiadam się w tej kwestii bo nic nie wiem (ostatnie wiadomości ze spółki to 2022 rok). Napisałem po prostu że nie wierzę że w tym roku coś dowiozą (piszę o samym megapixel) Swoją opinię wyrobiłem sobie na podstawie tego co się odwala przez ostatnie dwa lata w komunikacji z inwestorami oraz na podstawie tego jak przeciągane/komunikowane są prace nad hotd2, pd2, czy zaraz się zaczną pytania o fm3. O FER nie wspominając. W zeszłym roku prezes mówił na którymś czacie że nieujawnione tytuły (już po ujawnieniu night slashers) są realizowane przez storm trident oraz zewnętrzny zespół, więc megapixel młóci od conajmniej dwóch lat te 2/3 remaki, a z ich prac nie ma żadnego śladu, choćby teasera…