Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Spokojnie cierpliwość będzie wynagrodzona.Ktos cały czas testuje podaż na fixingu dziś już było to 38 zł. Widać że nie mogą zebrać praktycznie nic na niższych poziomach i patrzą ile można wyżej zebrać ale są to też śmieszne ilości!! Pzu nic nie sprzedało jak był wysko do 55 zł a mogło. Tu wystarczy iskra w postaci info o wynagrodzeniu za kontrakty które są już pewne a pojawią się następne. Ręce pod pupę i czekać cierpliwie. Ja mam 1500 sztuk i te próby dolowania kursu mnie nie ruszają. Już niedługo będzie testowanie historycznych szczytów na 90 zł a to będzie tylko przystanek bo akcji bardzo mało a większość już zaparkowana .pozdrawiam to moje przemyślenia kto nie chce nie musi się nimi kierować ale za parę miesięcy będzie żałował...