~rt

Kol. Pizzolo

O gustach sie nie dyskutuje, ale faktem jest, ze ta pizza nie bez powodu jest srednio 10-15% tansza niz u byle osiedlowej konkurencji, nie mowiac o renomowanych pizzeriach, ktore korzystaja z wloskich skladnikow.
Gdyby byla tak dobra, to by sprzedawali ja drozej niz konkurencja, a klienci i tak byliby.

Ja mam z kolei zupelnie odmienne spostrzezenia, bylem w kilku jej lokalach i w zadnym nie widzialem tloku, nawet w weekendy. No, ale coz, jak ktos kisi te akcje od lat, to pozostaje mu sie tylko pocieszac, jaka to jest perspektywiczna spolka....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.