Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Popieram poprzedników, proszę nie wypowiadać się na temat którego nie znacie do końca, bo to wprowadza innych w błąd. Jak macie poważniejsze pytania to piszcie na maile tu podane albo dzwońcie moge też swój numer podać. Jak ktoś z natury jest nastawiony na NIE to proszę bardzo, nikogo na siłe nie namawiamy, sami wierzymy w to i chcemy pomóc innym, żeby za pare lat nie obudzili się z ręką w nocniku. Zasady są super, niektóre może troche podobne do innych firm, bo SŁUCHAJCIE NO LOGICZNE JEST, ŻE NIKT NIC ZA DARMO NIE ZROBI. Ale jeżeli korzyści są obustronne to chyba nie jest źle, zwłaszcza, ze te korzyści są bardziej po stronie klienta. Aby się o tym konkretnie przekonać trzeba dowiedzieć się szczegółów, a nie na podstawie jakiejś miernej wiedzy się wypowiadać.
Ja osobiście mam EVENTUSA od dwóch lat, żonie też kupiłem, jestem przekonany że to dobra inwestycja, w momeńcie kryzysu i obserwacji co wogóle dzieje się na rynku jestem w 100 % przekonany że dobrze zainwestowałem swoje pieniądze i moge to dalej polecić. A jak ktoś nie chce no to trudno, pogadamy za jakieś 30 lat w tedy się zdziwicie.
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. I pamiętajcie najważniejsze żaden pracownik HMI nie wciśnie wam na siłę EVENTUSA jak tego nie będziecie chcieli, a zawsze nawet jak już raz wam ktoś to tłumaczył to moim zdaniem warto posłuchać i sprawdzić to jeszcze raz ,zwłaszcza w dobie kryzysu zdziwicie się jak ta sprawa teraz wygląda, wbrew pozorom. pa pa