Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
....nie mów hop....w/g mnie ma obecnie jednak nadal szansę dojść do poziomu o którym wspominałem wcześniej (4,85) i to bez specjalnej korekty....chyba że coś tragicznego wydarzy się wcześniej na rynkach....ta teza jest dla mnie coraz bardziej realna, widząc te nie naturalne ruchy kursu od ostatnich trzech sesji...
....pisałem onegdaj , że kurs poszybuje na 3,65/375...korekta i potem na 4,85/4,95...ale może te korekty w locie i płaskie, jednak są silniejsze i zakończymy obecne wzrosty dopiero na 4,95....kurs euro nam w tym nadzwyczaj pomaga i wtedy ruszymy się porządnie korekcić razem z rynkiem...ale to jest tylko nowa teza....możliwe również, że polecimy od poniedziałku realizując dalszy ciąg obecnej korekty...
...możliwe jest również , że w poniedz/wtorek....osiągnie te przewidywane 4,29 i wtedy poleci...
...wszystko jednak zależy od samych inwestorów, trzeba na bieżąco obserwować , by w trakcie jakiegoś ponownego wybicia, wstrzelić się znowu w sprzedaż i odkupić taniej...
...hehe....no niby to tak łatwo się o tym pisze.......
...ale nie bój nic.......już ja trzymam rękę na pulsie i jak zwykle ostrzegę zawczasu jak będzie trzeba co , jak i kiedy.....a nie jak inni .........po fakcie