Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mam nadzieję że wypali bo chciałbym pozbyć się tego papieru z większym zyskiem niż tylko 10%-15%. Na razie poluję na jakieś dołki i w takich cyklach się bawię.
Szczerze to życzę aby im wyszło bo to na pewno uratuje kilka żyć. I poprawi mój dobrostan.
Potem oczywiście że pozbywam się papieru bo wolę go zamienić na złotówki.
Nie wiem czy będę tu jeszcze wracał ale biorąc pod uwagę że siedzę sobie tu od dwóch lat to jeśli firma się utrzyma to da radę jeszcze zarobić trochę więcej niż na lokacie.
PS.
Wyjaśnij o co chodzi z tym "buhahaha" bo nie do końca rozumiem. To jakieś kompulsywne zachowanie?
W realu też tak masz że każde zdanie oddzielasz taką wstawką czy tylko w formie pisanej?