~mdtr

...gdy wyście tu biadolili, ja już byłem zainteresowanu biotkiem o 12:15....kupiłem po 0,17zł

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-lawina-idzie,6607515.html

a teraz mamy już tam 0,21........i wali mnie co kto o mnie i o moim pisaniu myśli...ale czasem w napływie litości napiszę gdzieś coś akurat na górce lub dołku....czasem dosłownie ....a czasem w przenośni.....a IEA jest w trendzie spadkowym obecnie , a w najleprzym razie płaska korekta, więc ja i inni zarabiają gdzie indziej.....a jak już IEA będzie dobry do powrotu to wam o tym też napiszę ....tak jak już też to zrobiłem 30 grudnia...

....pozdro......martinos.....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.