Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Marcelina - ja wyrażam swoje opinie a ty swoje . Od tego jest forum. Chcesz to kupuj a jak nie to czekaj. Twój wybór. Ja twierdzę że niżej nie będzie . Ty inaczej. Zawsze są różnice zdań. Ja uważam że inwestorzy niepotrzebnie boją się wojny i wstrzymują się w inwestowanie w Astartę. Dlaczego ? Ponieważ Astarta doskonale radzi sobie w czasie wojny i generuje bardzo duże zyski. A tereny są daleko od działań wojennych. Wiem że niektórzy gadają a jak rusek zajmie całą Ukrainę ? To może zajmie też i Polskę całą ? Też tak mówią i się zbroją. A jednak nie widzę wyprzedaży polskich spółek. A też jest ryzyko- nieprawdaż ? Tak rozumując to tylko lokata w banku. A zachwalam bo nie znam innej bardziej dochodowej spółki z GPW. A odnośnie dywidendy to też rok temu gadali na forum że nie dadzą bo wojna a oni jednak dali i przytuliłem 16 tys zł.