Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jestem akcjonariuszem . Pofatygowałem się do salonu i uważam co następuje : Pomysł fatalny , ceny z kosmosu , marki nie znane , koszty będą ogromne , wpływy żadne , promocja jeżeli będzie to za droga w przeliczeniu na jednego klienta . Jestem handlowcem od 30 lat . Przerabiane to było w Browarze poznanskim . Kulczykowa też próbowała zrobić sztukę i modę . Gdy wszedł Deichmann to już został tylko śmiech . Przymierzalnie VIP , kontakt z personelem takim jak stylista i t shirt za 1000 PLN . To nie zrobi wolumenu . Przyznam szczerze że zacząłem się zastanawiać czy to nie jakiś sabotaż ze strony prezesa . Trzeba sprawdzić ewentualne powiązania prezesa z fabryką Norblina to to wygląda na wyciąganie kasy . Wielkopowirzchniowe sklepy PREMIUM są nie do utrzymania ze względu na cenę m2 powierzchni . To się nie udało w spożywce to się nie udało w meblach i pewnie nie uda się w modzie . To będzie spalarnia pieniędzy która ograniczy i tak słabą marżę EBITDA . Po trzech latach i przepaleniu 50 mln PLN zamkną to w diabły . A jeżeli będą otwierań w innych miastach bez uzyskania rentowności poprzednich sklepach to się wykończą . Akcje sprzedaje