Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Oj jak kulturalnie się na forum zrobiło :-)
I naganiaczem zwany jestem :/
JA mówię jak Będzie i tak bedzie !!!!
NIE MOżEMY CIąGLE KUPOWAć I PRóBOWAć PRZEBIć OPORU !!!!!
TU JAK NA MAGNIE SAME LESZCZE, KTóRE SPRZEDAJą JAK ROśNIE POWYżEJ 7 % !!!
WYKUPIMY WAS WSZYSTKICH...JEśLI BęDZIE TRZEBA KURS ZLECI NA PYSK !!!
I dopiero wtedy kurs poleci ponad zeszłoroczne maximum...wtedy nie było takich błędów,
teraz też je naprawimy.
CO do mojej średniej to jestem na plusie...ale wyjdę przy kilkuset %
tylko, że ja mogę poczekać, aż sytuacja się wyklaruje, a wy krótkoterminowy grający na jednej sesji i niszczący nasz misterny plan ( podniecając się nad 10 - 20 % zysku ) przestaniecie tu istnieć, bo ATS I KOLASTYNA przechodzą w stan konsolidacji, a wy nawet nie macie pojęcia co się święci. Myślicie, że mi zależy na waszej opinii i zdaniu ??? I pytaniu gdzie wzrosty ???. Mam swój plan i zarobię na nim dużo pieniędzy :-)
Wywalajcie wszystko....czekamy z niecierpliwością, bo jeszcze wielu chętnych do zakupu