Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A co ja mam wymyślać? Ja po prostu od prawie 2 lat czytam wszystkie espi, które płyną ze spółki i wszystko co zarząd obiecał to dowozi, wręcz z nawiązką. Potrafię też czytać co dzieje się na rynku kardio z wykorzystaniem AI i jakie ma perspektywy aby rosnąć - a to, że urośnie to pewne bo rynek już dostrzegł jakie korzyści ma z wykorzystania tej technologii i że jest ona w pełni godna zaufania.
Jeśli potrafisz czytać i analizować to wiesz też, że MDG jest poważnym graczem na tym rynku nie tylko dlatego, że ma technologię, która jest świetna - ale przede wszystkim dlatego, że na przestrzeni swojej blisko 20 letniej działalności i zebrali gigantyczną bazę danych, którą karmi swoją AI + ma bardzo dużą rozpoznawalność na rynku, a rozpoznawalność = zaufanie.
Wszystko co można obecnie zebrać poniżej 30 zł to olbrzymia okazja. Jeśli ktoś wątpi to niech przypomni sobie po ile za akcję wchodził tutaj Biofunnd i gdzie była spółka w tedy, a gdzie jest teraz :)
Pytanie czy ty dasz gwarancję, że będzie niżej? :)