Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pakować???? No nie wiem, aczkolwiek ja wszedłem po 3,04 ale po piątkowej sesji mam raczej pesymistyczne nastawienie, Mille już przebił dołek z 24 października kiedy wszystkie pozostałe banki są ponad tym dołkiem, poza tym nastroje nie są najlepsze... wszyscy spekulują w jakiej kondycji jest Bank Millenium. Co będzie w poniedziałek, wolę nie myśleć...a w czerwcu atrakcyjną ceną wydawać się mógł poziom 7 PLN.... HEHE.... Co będzie z Mille, czekamy ale emocje nie opadają......