Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Analityk, Ty to niezły zawodnik jesteś. Zycze cierpliwości, ale widzę, że Ty dobrze wiesz gdzie zmierzamy. Wszystko się układa pod Patentus. Np. Ukraina ma problem z prądem. Dostanie go od nas. Wiatraki tego nie pociągną. Będzie szedł węgiel, który na szczęście jest na składzie, ale kopalnie zwiększa wydobycie. Sprzęt będzie się amortyzował. Więcej zleceń dla nas, w tym serwis. Kolejna rzecz - najlepsza kolej w Europie jest w Austrii. Zaskakująco w wywiadzie wspomniano, że Patentus działa w Niemczech i Austrii. Ja nie wiem ile jeszcze znaków potrzeba, by wiedzieć, że to spółka w mocnym fundamentalnym trendzie wzrostowym. Kurs to odzwiercieli prędzej czy później. Mi aktualna cena nie przeszkadza, bo nie skończyłem zakupów :-)