Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Sandman76 założę wątek żeby łatwiej było podbić w sierpniu i grudniu...
A wiec reasumując naszą wymianę poglądów na innych wątkach, pachołku funduszy upierasz się w teorii swojego krzyża śmierci i spadku -20% od tamtej pory. Ok.
Tylko ile akcji mógłby przykładowo kupić inwestor który sprzedał 20k akcji z chęcią odkupienia niżej o 20% ....nie ma opcji bo każdy większy zakup automatycznie winduje kurs. Wiem skupowałem wam po 100,200szt a i tak zlecenia były podbijane żeby nie wpadało za dużo......Zapewne wie to każdy kto dokupuje w tej promocji..:):):)
Tu już nie ma ludzi z przypadku którzy liczą na +30% i zamknięcia pozycji....
Tu będzie bardzo wysoko w swoim czasie dlatego cierpliwi zostaną dobrze wynagrodzeni.....:)
Pomijając Twój krzyż śmierci któy już jest przeszłością skupmy się na przyszłości a wiemy jak ona się rysuje...
Dlatego tak jak wczoraj napisałem głębokim poważaniu mam AT na perełce bo małym kosztem kreślisz sobie co chcesz....
Ja bazując tylko na swoim doświadczeniu, obserwacji rozwoju spółki, nowych umowach czyli analizie fundamentalnej oraz zbliżającym się wielkimi krokami zakończenie procesu certyfikacji bez śmiesznych ZŁOTYCH KRZYŻY czy CHORĄGWI POD I ZA CIENIEM oceniam że kurs będzie min na poziomie 40zł a koniec 2024 zobaczymy 50zł......
Oczywiście teraz jak szorujemy po dnie to jesteś bardzo zainteresowany spółką ale przypomnę ci posty z początku roku gdzie pisałeś że masz mały pakiecik i nie interesuje cię ta spółka bo masz inne lepsze perełki które dadzą dużo lepiej zarobić....
Tym bardziej śmieszy mnie Twoje warowanie na forum nieważne czy zalogowany czy nie....:):):)
Pamiętaj ,że wczorajszy post w którym piszesz, że AF jest ok nie wymaże tego co pisałeś po ostatniej prezentacji perełki na GPW
Forum nie zapomina!
I jeszcze jedno .
Wczoraj straszyłeś piątkiem....no i..?
Pamiętaj zostaniesz w skarpetkach i już nigdy po opchaniu papiera na górce nie napiszesz o inwestorach ''wisielce''....
Karma zawsze wraca!
A teraz możesz wylewać szlam zalogowany, nie zalogowany z resztą płatnych trolów(przygłupów)
Hasta la vista pachołku funduszy! ( nie pracowniku)