zbieracz_grzybow

Hej, Mam taki pomysł. FF jak wiecie to poniżej 6 mln akcji. Wiem, że jest znacznie mniejszy, ale to inna rozmowa. Klub jaki chcę zrobić to będzie grupa, która będzie miała 10% akcji spółki. Która będzie miała prawo wnioskować o walne, zgłaszać ustawy oraz mieć szansę na członka w radzie. Aby zrobić "klub 100" potrzebujemy 100 osób mając 30.000 akcji. Możemy zmienić klub na 5% udziałów a więc 100 osób po 15000. Do dogadania. Ktoś kto ma więcej miałby kilka głosów w klubie (1 głos to 15000/30000 akcji). Duży próg wejścia, ale kolarze nam nie potrzebni. Jako warunek wejścia - mail na adres grupy wraz z numerem telefonu i screenem z dnia dzisiejszego stanu posiadanych akcji. Numer telefonu po to bo grupa działa na Whatsapp. W ramach grupy ustalimy regulamin. Kilka oczywistych punktów: 1. Weryfikacja stanu posiadanych akcji raz na miesiąc (w celu usunięcia członków lub przeliczenia głosów). 2. W ramach klubu podzielę się dodatkowymi informacjami jakie mam, będziemy też wymieniać informacje jakie się pojawiają odnośnie działań grupy Hintech. Wszystko do dogadania. Dajcie znać czy w ogóle ktoś byłby tym zainteresowany. Ja dodam, że taka małą grupę już mamy :-)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.