Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pewnie, że Answear rozwinie się, tylko w tym czasie będą lokalne dołki i lokalne szczyty! Ktoś kto twierdzi,że kupuje w dołku i sprzedaje na górce jest bajkopisarzem.... Lepiej sprzedać 10-15% pod szczytem i kupić tak jak dziś gdy jakby na sadki chęci brak ( dołek może być niżej) niż trzymać ciągle i się frustrować.... Spółka to nie żona, mamy te przewagę nad właścicielami i fundami, że nasze pakiety są niewielki i można nimi wchodzić i wychodzić kiedy się chce....
Pewnie, że kurs konsolidując się w okolicach 35zł mógł pójść w górę. Tylko moim zdaniem lepiej mniej zarobić,dwa razy niż czekać na wzrosty bez końca i co rok, dwa lata wracać do poziomu zero....
Na innej spółce zanim trzymałem się swoich zasad było dobrze, przyszedł moment ze postanowiłam trzymać i po 4 latach jestem w punkcie wyjścia. Wiem, że spóła się rozwija, że będzie dobrze mimo wszystko kurs frustruje...