Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
..... CENTROSTAL ! W zdenerwowaniu ........,jak pomyśle o tym oszuście KRÓLU, rzeczywiście przekręciłem w innym moim wpisie w poprzednim wątku o PAM-ie, nazwę spółki i napisałem CENTROSTAL zamiast CENTROZAP - chylę czoła ( nick zarejestrowany: zyga_1). Niemniej chodzi o zastanowieniu się poszkodowanych przez IDEON i KRÓLA co dalej ? Jestem już po siedemdziesiątce i niestety nie z GÓRNEGO ŚLĄSKA, dlatego apeluje do ofiar KRÓLA, mieszkających w pobliżu "firmy-spółki" IDEON o zainteresowanie się sprawą, dodam ,że w rejestrze sądowym IDEON jest nadal ......." żywą, istniejącą spółką".