Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
właśnie tak jest :)
siedzę sobie cichutko pisząc jak będzie. Czy nie zauważyłeś/aś że piszę kiedy mają być wzrosty. Sytuacja na atlantisie dzieje się po mojej myśli, nie straszne mi są drobne spadki
bo wiem co tą spółkę czeka :) Piszę kiedy chcę kupić i wtedy faktycznie rośnie...nie zauważyłeś/aś ??? większość się przekonała i wielu się jeszcze przekona.
Siedzę sobie spokojnie przed kompem ( laptopem ) i z nudów piszę no chyba, że mam jakieś spotkania to wówczas nie mam czasu.
Jestem obkupiony w atlantisa po szyję ( ale jednego muszę się wystrzegać poniżej 5% )
Jeszcze 150 tyś mogę kupić :) może jutro.
Sytuacja wymyka się z pod kontroli pewne spółki dały komunikaty szybciej niż się tego spodziewałem, a najzabawniejszy będzie finał tej całej zabawy.
ATLANTIS BEDZIE POTEGĄ i to już niebawem. Made in POLAND Tak się to zwie :)
Szkoda że nie wiesz o co mi chodzi :)