Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam!!!
Jeżeli wiesz jaką dam odpowiedz, to chłopcze po co pytasz??? Odpowiedz sobie sam...:) Nie będę ingerował w twój światopogląd. Każda ingerencja w twój wyimaginowany świat powoduje obelgi i coraz bardziej nasiloną krytykę w moim kierunku. Dalsze dyskusje z tobą uważam za niepotrzebne, proponuj ci jedynie odpocząć i przemyśleć to, że każdy tu może mieć odrębne, indywidualne zdanie, a tobie pozostaje się jedynie z tym nie zgadzać.
A właśnie gdybyś był odrobinie inteligentny to zaobserwował byś, że moje niektóre wypowiedzi są po prostu usuwane z forum. Ktoś usuwa wątki, które mu nie odpowiadają, a można to w prosty sposób zrobić.To taka mała dygresja odnośnie całej tej sytuacji.
Jeżeli zaś chodzi o twoje, pytanie to odpowiem ci jedynie przez szacunek do osób z forum:
Nie jestem wróżką tak ja nie którzy ( nie staram się teraz obrazić Bankiera ani nikogo innego) , która na zawołanie powie ci jaki będzie kurs w terminie krótkoterminowym czy następnego dnia. Bo jest bezsensu!!!!! Ja określam czy w terminie krótkoterminowym będzie ruch w górę, czy nie.
Pewnie taka odpowiedz cie nie satysfakcjonuje, ale cóż to jest twoja sprawa.
Prognozy, o których pisałem wyglądają następująco:
14.11.2008 - kupno
28.11.2008 - sprzedaż
08.12.2008 - kupno
19.12.2008 - sprzedaż
Obecnie czekam na sygnał kupna, który może się niedługo pokazać: (Bawię się też w DT, wiec trochę mam, ale nie kupuje większych ilości bez potwierdzenia wzrostów któtkoterminowych)
Jeżeli to co pisze ci nie odpowiada, to nie czytaj tego, a jeśli jesteś zmuszony do komentarzy to proszę cie aby były konstruktywne!!!!!
Pozdrawiam.