~~daro~

Jeszcze trochę czasu i nadejdzie ten historyczny dzień, niebieskie królestwo przestanie istnieć, tylko jak to możliwe, niby firma z tak wielkim kapitałem, tak niby dobrze stojąca a nie udźwignęła sie z tego upadku, inne banki które niby są takie złe jak to opisywał pewien MIC jakoś wybrnęły z tego. Zobaczymy jak będą się ratować te wszystkie klany rodzinne. Będzie to przypominało sytuację jak w pewnej partii politycznej, najpierw trzeba usunąć tych którzy nie trzymają palca w d......a potem w kryzysowej sytuacji będą takie świństwa sobie nawzajem robić, w końcu tonący brzytwy się trzyma. Ja już nie jestem w tym tonącym Titanicu i cieszę się niesamowicie. Natomiast z przyjemnością będę się przyglądać co się dzieje z tymi wszystkimi żonami, mężami, siostrami,itd.Nie ma wspólnego zespołu w tej firmie, trzeba się najpierw pozbyć tych kogo nie darzy sie sympatią, i nie ważne jakim jest się pracownikiem i jakie ma się osiągnięcia. Trzeba pokazać swoją władzę i na głos się chwalić jakich to ma sie przyjaciół wysoko postawionych w AIG. Jak zlikwidują ten bank to jeszcze przyjdzie pora to że jak ktoś wejdzie na to forum to przeczyta przynajmniej stanowiskami i regionami o ludziach którzy robili najgorsze machloje w tej firmie.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.