Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
tak straciłem jak kupiłem 3 akcje z Prawej po 3 ziko i oddałem 1 z Lewej po 2.99 żeby was ROZPRUĆ na maxa. Potem przy 2 na 1.99. To samo zrobię 3 sztukami przy 1 i rozpruje kwiczących gimbuchów po 99gr. Czekam na was zawistne ramole. Na dziś dzień moja strata to 3.27 zł+prowizja w jedną stronę 6zł (2*3zł przy kupnie akcji za każdym razem). Razem 6.27 ziko ku waszej uciesze. Ile wy już wtopiliście od roku czy dwóch. Wypisujcie kwoty harde lamusy.