Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Załóżmy Brusiiu serce ty moje, że wierzę w twe dobre intencje. Myślę sobie fajny gość napisał kilka postów chce chłopak ostrzec innych. Ale przecież normalny facet z jajami ostrzeże raz i drugi widzi że większość nie słucha. Myśli sobie mam honor idę niech tracą. Przecież to ich kasa ja ostrzegałem. Ale Brusiu ostrzega od wielu miesięcy, dzień w dzień po wielokroć nawołuje. Zero konkretów ale chłopak nawołuje. Czy nie widzisz cyniczny gnomie że to żałosne. Ty nikogo nie ostrzegasz. Ciebie rajcuje i podnieca jak co się uda że ktoś straci. Także Brusiu mam odruchy cofania na twoje teksty