Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mówisz kopanie się z koniem? Masz rację, tyle że piszesz o sobie. To jaki peak miał GSS od Drago Entertainment i jaką ma kapitalizację? Jest tam podział zysków ale wystarczy że pomnożysz ich kapitalizację 2.5 raza i wyjdzie ci ile przy peak 11 k te akcję będą warte. Możesz też porównać z Render Cube i Medieval dynasty i porównać peaki/ kapitalizację. Wszyscy mnie atakujecie ale to nie ja sypię akcjami. Ja tylko rzetelnie piszę.