Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wiem, np. w ostatnią środę 20. 03., czwartek 21.03., piątek 22.03. te akcje były normalnie notowanie. Widłowy podnosił widełki górne, kurs się piął do góry. A wczoraj, czy dziś widełki górne ciągle są bardzo nisko, tylko na 1,98 zł i nie ma notowań od ostatniego piątku 23.Marca. Na czym polega problem, by podnieść te widełki na np. 2,70 zł i uwolnić kurs???????? Czy to jest aż tak trudne??? Czy to są jakieś tu kombinacje z naruszeniem interesu akcjonariuszy???? Proszę jak ktoś coś wie, rozumie o co chodzi, to proszę dać tu znać w postaci wpisu pod spodem mojej kwestii. Przecież Many dev studio to nie jest spółka Patrowicza, by były tu jakieś numery odstawianie jak na przykład na IFC, czy IFSA? Dziękuję za wszelkie sugestie, o co tutaj chodzi? Mam nadzieję że to tylko same problemy techniczne, bo brakuje tu chętnych do sprzedania akcji w obecnych poziomach i dlatego nie ma możliwości dokonywania tu transakcji od ostatniego poniedziałku 25. Marca 2024r. Jestem Dobrej myśli, choć trochę to mnie martwi, bo nie lubię mrozić pieniędzy. Pozdrawiam