Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
oj ludziska! bez stresu! rozwiązałem umowę z AIG jakiś czas temu ale pozostałem w bankowości. Co mogę napisać po pół roku pracy w nowym banku? A to, że AIG ma swoje super plusy w postaci atmosfery w oddziale (może tylko ja miałem takie szczęście pracy ze świetnymi ludźmi?) i tyle! patrząc na tempo pracy w moim obecnym banku i na zarobki, to ludki z AIG powinni zarabiać grubo ponad 2x tyle co obecnie! z drugiej strony nie dziwię się dlaczego tak słabo zarabia się w AIG.. kosmiczne dużo musi kosztować cała zabawa z bezpieczeństwem w tym banku! i reklama - tony ulotek, plakatów ... tam utapiane są wasze pieniądze!