Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2024-03-25 o godz. 09:19 ~WartoZauważyć napisał(a):
> Zacznijmy od tego, że jesteś wyjątkowym toksycznym elementem, jak możesz patrzeć w lustro? Twoja wiarygodność jest żadna, fałsz obłuda aż bije z twoich nędnych postów. Teraz nagle ci przeszkadza wydawda na azję? A wiesz 2manie, ze to dotyczy tylko innych kanałów poza steam. Nagle narracja w drugą stronę bo oddałeś akcje. Jesteś gorszy od trolla bo oni przynajmniej konsekwentnie w jedną stronę nadają, a ty jak tam szmata, jak ten kuk i X Z. Oby ciebie karma dopadła i porządnie przetrzepała skórę :)
TAK?? --na jakiej podstawie tak twierdzisz?? ---bo tak sobie wykombinowałeś ??---twoje wyobrażenia to nie prawda objawiona -- ---bo jesliby był wyłaczony STEAM ---ktory odpowiada za 80-90 % globalnej spzredazy cyfrowej GIER na swiecie ---( szcegolnie tych małych GIER) ---to byłoby w komunikacie raczej takie wyłaczenie ---ze nie dotyczy STEAMU--jako głownego kanału dystrybucyjnego GRY.
Z resztą jak w kilku innych tematach --- najprosciej jest napisac do żródła i sie zapytac ---zamiast Sobie samemu wyobrażać jak JEST lub jak NIE JEST.
teraz nagle mi nie przeszkadza ----- bo na szczeście na inne rynki nie mają wydawcy ( chociaz P. ANANICZ w którymś z wywidów mowił --ze za odpowiednią cene podpisaliby taka umowe ---pytanie jaka to odpowiednia cena jest --i to też mnie wtedy lekko zastanowiło....) ---coraz bardziej zastanawioało to ze nie ma popytu na GOP a terminy sie zblizaja przyt takich znanych juz DANYCH --- potem mnie uderzył ten stream z japończyka i zadałem sobie pytanie co bedzie jak NP. duzo negatywów sie sypnie?? ---zaczałem inaczej sklejac pewne sprawy i postanowiłem ze jednak wole zmniejszyc ryzyko. ---tyle i tylko tyle.