Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam Panowie, jako leszcz z ulicy, pracujący na etacie, wczoraj kupowałem, kolejny mały pakiecik za 770 zł. Jasne dywidenda, liczyłem na więcej. Zysk za 4 kwartał słaby. Ale to co mnie przekonuje. Inwestycje, konsekwencją w realizacji strategii oraz najmocniejsza pozycja dla mnie to pojawienie się Norwegów w akcjonariacie. Przy tak niskim FF zakupili całkiem spory pakiet. Uważam, że exol jest trudną spółką dla Funduszy i traktuję to jako przewagę dla indywidualnych inwestorów. Dodatkow po słabym raporcie nie bylo mocnych spadków jak i obrót nic specjalnego. Moją strategia to buy and hold, pozdrawiam do zarobienia!