Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No ja Patentusa znam już od dawna od samego wejścia na GPW wówczas byli tu różni wizjonerzy i już dawno wymiękli. Co jakiś czas zarabiam fajna kasę na tej spółce. Teraz też wiem że zarobię. Co do zarządu to zawsze może sobie dać jakąś premię w wynagrodzeniach, ale to nie ważne bo istotne jest to co mówisz, świetną robotę wykonują. Nie mam tylko jednej spółki mam ich wiele i ze świecą szukać takich wyników. Pamiętam też czasy gdy Patentus był na minusach bo i takie się zdarzają ale ten kapitał co mają zawsze mogą zainwestować i tego nikt im nie odbierze. Ja zakupiłem patka i rok będę trzymał nie mam w zwyczaju skakać co chwilę. Cieszę się że są tu osoby myślące podobnie. Cenie sobie inwestorów. Masz rację jestem też zdziwiony dlaczego tego wyniku nienagłośnili? Pozdrawiam i miłego weekendu.