Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dobry wieczór! Pracuję w przedsiębiorstwie z branży elektrycznej o podobnej liczbie zatrudnionych pracowników. Zysk 10-krotnie mniejszy niż w Exollu.Dla mnie PCC Exoll jest wzorowo zarządzany . Systematycznie osiągane zyski, 2 poważne inwestycje, w tym jedna będzie oddana za kilka miesięcy, dywidendy, teraz rekomendowana 7 gr na akcje, rozbudowa punktów dystrybucyjnych na zagranicznych rynkach, wdrażane nowe produkty. Proszę w 2023 roku wziąć pod uwagę ceny materiałów budowlanych, instalacyjnych, inflację, bałagan prawny, wojnę przy granicy Polski i wiele innych trudności wymienianych w liście Zarządu do akcjonariuszy.Moja decyzja jest następująca: akumuluję nadal akcje, dywidendy przeznaczam na kolejne zakupy akcji Exolla Widzę zyski i dywidendy-zawsze, potężną rozbudowę bazy, malejące długi, elastyczność produkcji, bezpieczna lokalizacja firmy. To wszystko utwierdza mnie w inwestycję w Exolla. PS Nie wpływam na Nikogo, proszę decydować samodzielnie. Z wyrazami szacunku dla Wszystkich Pracowników PCC Exoll i Akcjonariuszy.