Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
cześć @S_Holmes - do strych wiarusów kupujących poniżej 2 zł niestety nie mogę się zaliczać - kupowałem po 12,80.
Wczoraj "natchnęło" mnie i dokupiłem na otwarciu więcej niż posiadałem, z myślą o krótkim zagraniu, ale na zamknięciu nie poszło po 23, bo było niżej. Hmm...
Teraz targają mną rozterki i włącza się trochę tryb "chciwości", co będzie później? Tak jak piszesz - wskaźniki się zmienią, a w dłuższym terminie cena powinna dążyć do tych opisywanych przez Ciebie i @bywalca --> 35 pln. Więc troche chyba poczekam -;)))
Pozdrowiam wszystkich cierpliwych.