Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Spoko Slowan ja mam trochu tego papiera i dalej zbieram co miesiac 30 sz co prawda nieduzo ale im nizszy kurs tym wiecej kupie...ona jest lepsza od wszystkich ofe a moze oferm razem wzietych ....polecam ja tylko dlugodystancowcom zamiast lokaty...podobno duzy fundusz na niej siedzi tzn ma prawie 1% wiec moze robil jakies machinacje pod koniec roku...To najgorzej wyceniany bank na gieldzie ktos zawsze musi taki byc...ale ma za to zdrowe fundamenty i wierze ze kiedys bedzie ostra jazda...i akcji braknie...hehe