Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Trzeba usredniac co Zlocisz od 5 pln w dol.... i bedzie dobrze...ja kupilem Permedie po 12,5 i jestem dobrej mysli bo usredniac zaczne jak spadnie na 5,3 chociaz wiem ze to nie jest dobre rozwiazanie ale wszystkich jajek tez nie wolno trzymac w jedym koszyku akcje zaczolem kupowac ok 3 miesiace temu a tu masz lup inne tez cienko przenda na tym rynku bessy ...za 24 miesiace powinienem byc na plusie...Moja spolka standardowa to Nordea tylko troszeczku ja wymeczylo ale przy takim akcjonarjacie i rozwoju to nawet jak bedzie bardzo kiepsko to dlugoterminowo trzeba kupowac bo promocja na nia nie bedzie trwala wiecznie...acha na kontraktach odrobilem to co stracilem na akcjach i jestem na lekkim plusie ale kazda inwestycje traktuje osobno i jak bede musial opuscic"statek"ze to zrobie to ale na razie trzymam mocno bo jest bardzo tanio co nie oznacza ze bedzie jeszcze taniej nawet przez polowe...Po wplywach do funduszy widac ze uspokojenie na najblizszy okres nadchodzi i bedzie pewno powolna mielizna...na gieldzie 10 lat