~bywalec

cześć Gwardio,
i marzyciele co Was się naleciało z opowieściami co,ile i po ile macie:)
do tematu, początkowo też musiałem 3x przeczytać co spółka wymyśliła i miałem wrażenie, że poszła pomyłka pisarska i chcą "do" 35 pln zapłacić...
mi po głowie chodzi, skoro 1M szt wyceniają po (do) 35 pln, to warte są deko więcej. Ja tu kilka lat temu wymyśliłem nowe ATH, na pohybel, więc czemu nie. Podniesienie kursu do 35 zajęłoby im duzo czasu i poświęcenia gotówki, kombinacji, więc może mają powody, aby przyspieszyć trend i porobić zamieszanie, podnieść wartość giełdową. Można gdybać. Wtorek jakby ciekawszy i poza LPP będzie o kim pisać ?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.