~Fromag

Mar ja mam tam longi od dawna dziś powiększyłem pozycję. A myślałem że już nie będzie okazji. Spółki jest bardzo dobrze zarządzana, fundament i perspektywy bardzo dobre. Nie mam złudzeń ze coś tam mają z Rosją jeszcze wspólnego. Na krótko to może być różnie bo może bujać. Zaorski obstawia spadki Ale jego szort na lvmh tez jakoś nie sprawdził się. Ja obstawiam longi. Robiłem tez taki drobne rozeznanie u znajomych co mają sklepy z ciuchami po galeriach. Mówią że powlutku widać ożywienie ale bez szału. Natomiast są b optymistyczni niż byli. Jak macie takich zimkow to popytajcie co o jak. Bardziej ogólny trend jest ważny niż ta ruska afera.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.