~Kostuch

Macie mnie troliki jestem "naganiaczem", ponieważ pisałem "zalecam". Dla mnie cena akcji ,czy to 16, czy 14 w roku 2023 (jestem od 2022) była bardzo niska jeśli chodzi o zakup akcji the Dust długoterminowo tj 5-7 lat. I nic się tutaj nie zmieniło. Cena teraz 6-7 zł DŁUGOTERMINOWO (mam na myśli czas ich przechowywania trolle wy moje) to dosłownie prawie za darmo i wy o tym WIECIE, dlatego tu siedzicie 24h na dobę i szkalujecie Prezesa, samą spółkę oraz innych AKCJONARIUSZY bo chcecie poprzez swoje kłamstwa, manipulacje 'U.K.R.A.Ś.Ć" jak najwięcej tych akcji. Mam jednak złą wiadomość, akcji w wolnym obrocie jest milion z hakiem, więc takich jak ja co mają po kilkanaście tys jest pewnie znacznie więcej..., a to oznacza że jest naprawdę niewielu którzy wam je oddają. A teraz wybaczcie jest sobota, rozumiecie trolle SOBOTA...,

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.