Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak zawsze widzisz pozytywnie, ja nie jestem takm optymista. Pisza o zelceniach, ze tu chca w tym ROKU sie poprawic. A nic o IP czy grze.
Naturalnie, ze zwiekszyli ilosc pracownikow. Oni mieli ponad 500 osob, zostalo zwolnionych i do tego sie odnosilem. Czasam sie zastanawiam, na ile obiektywnie patrzysz na spolke, mam wrazenie mocno rozowych okularow. Ale rozumiem, sam mam sentyment do PLI a czulem w zeszlym roku ze trzeba wyjsc i wrocic w roku 2025 badz pod koniec 2024. No nic, za pozno.