Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
@Breton
Na kółko będzie być może czas w ostatni dzień 1Q gdy żelki będę stroić swoje okienka. W ostatni dzień 4Q2023 ładnie podciągnęli, a potem opadanie again bo jak na razie nie pod co rosnąć. Niewielkim pakietem ( 500 no może 1000 akcji) można się pobawić, tylko czy potem w kwietniu to opadanie będzie a jeśli tak to ile % w dół do raportu w maju? Wydaje się że wszystko co najgorsze to chyba za nami... Niepokoi jedynie mocna złotówka no i cała ta machina filmowa w końcu ruszy.....
@FanPLI
Teraz sam widzisz,że nie miałeś racji że strajk nie wiele namiesza w PLI. Konsekwencje zaskoczyły nawet mnie pomimo,że podejrzewałem ze się odbije to czkawką naszej "perle". Zresztą podejrzewam, że panowie z zarządu tez zostali mocno zaskoczeni to tak na twoją obronę byś nie czuł się mocno osamotniony ;) haha
Skoro wszystko idzie zgodnie z planem, w JP Games to nie powinni podać jakieś przybliżonej daty kiedy będzie gotowa wersja Gold Master? No nie wiem np 4q2024 albo 2q2025r . W IG tez długo pisali,że wszystko idzie zgodnie z planem, aż potem okazało się kasy brak, inwestora brak i będą okrajać grę, tak więc radzę ci kolego gdy czytasz że wszystko idzie zgodnie z planem bez podawania żadnych konkretów niech ci się zapali czerwona lampka ;)
Halny dopiero 2025 czyli reszta filmów i seriali to może gdzieś 2027 albo i później.... W takim razie nawet tego nie warto brać pod uwagę...
Zero słowa o koprodukcji dokumentu Dzieciak- 98, więc prawdopodobnie robili to za waciki, a nie za jakiś fajny procent..