Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bo nigdy nie traktujesz poważnie tego co Ci pisałem. Powiem to ostatni raz: Niestety tak jak już pisałem nie kupuje nigdy w górę. ~Marek 2024-03-13 15:38 IP 77.111.245.* Ce więcej mi sprzedaliście :)) dużo więcej i to poniżej 1,90 i dziękuję wam bardzo za wasze akcje. Niestety tak jak już pisałem nie kupuje nigdy w górę. Napisałem wam kilka dni temu że skończyłem zakupy: Re: GSM-R nowy harmonogram ~Marek odpowiada ~Parkiet 2024-03-08 17:20 IP 77.111.245.* Niestety Parkiet musiałem już zakończyć zakupy szkoda nie mam nawet połowy akcji które chciałem kupić. Trudno skoro już brak naiwniaków do sprzedaży w dół. Parkiet i nie martw się o mój portfel inwestycyjny bo najwięcej mi sprzedawaliscie poniżej 1,90 haha Re: GSM-R~Marek odpowiada ~Kr 2024-03-13 16:42IP 77.111.245.* Jak zrzucicie te ponad 90k akcji na które czekają zlecenia kupna by dojść do ceny 1,90 zł to zapraszam do sprzedaży moje zlecenia zakupu są nadal poniżej 1,90 !!! Postarajcie się dacie radę wymyślić napewno jakaś nową aferę tyle ich już tu było !!