~piobor

Danzel odpowiadam, kiedyś próbowałem takiej gry tzn. na 2 kierunki i okazało się, że zarobione punkciki szybko były tracone i przeradzały się w straty-bardzo duże niekiedy :-( Niestety stety, ale mamy często jednokierunkowe sesje na bananie. Stąd moja gra na zabieraniu ze stołu wygranej i wypatrywanie kolejnej okazji- nawet mimo utraconych korzyści. Czasami małe są wygrane, ale lepsze to niż nic. Staram się grać daily na zaobserwowanych sygnałach i to przynosi efekt i zadowolenie-dziś poziom 2343 pisałem o możliwym ruchu w górę i pod to poszło L. Każdy robi jak uważa, ale trąbienie, że będzie cały czas spadać i spadać to jest chore. Ja czasami specjalnie oponuję takim stwierdzeniom ;-) Ile można? Ale jak to pisze Pan M-bessa zaczyna się na szczycie hossy. Tylko kiedy ten szczyt będzie? Ostatnie wzrosty trwały 19M, a spadek 11M. Zakładając równość fal wzrostowych to jesteśmy blisko przesilenia-tak mi się wydaje :-(

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.