~antyWhy

Piobor, rozumiem prowokować do dyskusji, ale proszę daj sobie spokój z docinkami. Ravcio też się myli i tyle, zresztą trudno każdemu z Nas jest wyrazić swoje poglądy w jasny sposób paroma zdaniami.

A co rynku to znowu odpalili niemoc, ale dokąd dojadą zobaczymy. Ja obstawiam 2289 na indeksie jako opór, ale czy go sprawdzimy w tym tyg. zobaczymy. Tam dokładam do głównej pozycji, żeby średnia spadła. Ja generalnie główną pozycją gram na D1 i nawet wyższym interwale, ale jak widzę zaburzenia jak rano, albo w zeszły wtorek to wchodzę na chwilę żeby te kilka pkt wyrwać.

Moja rada po ostatnim błędzie przy 2400: Lki dalej szykować depo trzepanie trwa, ale spokojnie im bardziej napną linę tym mocniej odbije, także MM podstawą i nie przelerować się bo Was kierownik wyleszczy. I można się rolować jak tylko uklepią dłużej jakiś poziom (min. takie M30, nawet H1), podobnie było w piątek. Ja na rolowaniu zyskałem ponad 10pkt na kontrakt, ale przyznam, że trochę mnie to stresu kosztowało przez 2h bo pozycja była x2 i już na granicy strefy komfortu.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.