Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
co do pure ,,prześledzi i zobacz jutro ,co do forka ,byłem ,jestem i pozostanę ,części oddałem po shortach ,to że dobieram i czekam na kolejne dołki ? moja sprawa ,kasa a pure 50% po zakończeniu i tak tutaj trafi ,moja kasa ,moja decyzja , tak z czystej ciekawości podałem wam pure w cenie 5 zł ,podbicie do 15 zł ,zjazd do 7 zł i mamy 9 zł ,czysta szybka kasa i to nie koniec , ,,,,mam zarabiać i to robię ,WY co tutaj robicie ?