Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Najnowsze komentarze na forum steamowym (przetłumaczone z angielskiego): https://steamcommunity.com/app/849100/discussions/0/4299320351880092258/ 1: wciąż się zawiesza i teraz nie można podjąć pracy, wszyscy mówią, że nie ma dostępnych ofert pracy, nowa aktualizacja sprawiła, że gra stała się niegrywalna, dobra robota deweloperzy, dobra robota, zrujnowana gra
2 także niektóre ustawienia graficzne nie zapisują „Limitu FPS”. W niektórych miejscach nadal występują duże opóźnienia. Wygląda na to, że sprawa jest stracona.... 3 Tak, nadal okropne... cieszę się, że nie zapłaciłem za to dużo. Dałem tej grze za dużo szans… gra z 2010 r. w 2024 r.… IMO nie do przyjęcia 4
Nadal mam opóźnienia w pierwszej pracy. Dowiedziałem się również, że gra nie ma chmury Steam. więc straciłem cały postęp kręcenie kierownicą nie jest naturalne, a lusterka nadal są beznadziejne, nawet te przyciski, które mi się nie podobają. ATS wygyrwa