bankier1972

miło mi że mam tylu zwolenników, zajrzałem z czystej ciekawości czy Vinent się w szafę schował i ze wstydu spalił, był to przykład rasowego naganiacza- z typu fałszywych,
martindtr to gość bo przynajmniej nie owija w bawełnę że jest rasowym spekulantem i jak fraszki Reja wyśmiewa się z panikarzy, a że nagania na spadki czy wrosty to wiadomo, że ma z tego biznes i to nie mały.
cena docelowa, którą rekomendowałem w listopadzie na święta 3,23 liczona była na poziomie 85c, przy kursie 3,8.
5 fal eliota o których pisałem zmieniło kształt na poziomie 4 fali z 1,61 na 1,72 i ceną docelową 2,81. Co dalej nie wiem.
Dziś obroty potwierdziły średnioterminowy trend wzrostowy, pojawił się sygnał zakupu i fundusze kupowały z automatu, a te raczej nie lubią tracić,
cena docelowa na 2012 r to w granicach 3,5 Euro, prosty rachunek: 10mld-1,7kredytów-4,5 odpisów, liczę że jeszcze 2 kwartały bedą miały odpisy, i to dzielimy przez liczbę akcji.
raz jeszcze mówię tym co nie umieją spekulować, oddajcie swoje loginy bliskim i niech przed wami na 3-4 lata schowają , wtedy zarobicie najwięcej.
otwarcie hmm : 2,75-2,81, ale dużo zależy od stóp , które za minutę w usa,
zrobiłem ten wyjątek ze względu na ten całusek od Kasi i grono moich uczciwych słuchaczy.
kontakt ze mną ma kilka osób
pozdr i wręcz proszę nie spekulujcie na litość boską:)
bankier72: IP to samo....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.