Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiatrak
Po prostu masz słabą główkę zarówno do spadków jak i wzrostów
Swojego czasu też taką miałem ,bo Suntech to nie jedyna firma z której mogłem wyciągnąć 6 zer ale jednak byłem niecierpliwy i to spowodowało zmianę podejścia
Nie mówię ,że ci to nie wychodzi na dobre ,może nawet lepiej niż mi ,bo jednak zamiast kręcić kółeczka to siedze z rękami pod tyłkiem
Jednak ty uaktywniasz się wprost proporcjonalnie do ilości akcji danej firmy ,im mniej ich masz tym więcej ciebie. Nie wspomnę o zaśmiecaniu forum informacjami o innych firmach które kupiłeś (Sevenet) byle tylko ktoś doskoczył do już zwalniającego pociągu